Selecteer een pagina

Train Sweat Achieve

With Ferdi Karakus

Ferdi Karakus

Train.
sweat.
Achieve.

Ferdi Karakus Personal Trainer, Captain, Player of the Dutch Lions, Doorzetter, Train Sweat Achieve, Fuck Excuses . Dit zijn slecht een aantal woorden die mij omschrijven.

Mijn naam is Ferdi Karakus, ik ben geboren in 1995. Ik ben sinds mijn 4de al bezig met sport. Ik heb 10 jaar gevoetbald en speel nu 12 jaar  American Football. Ik geef sinds dag 1 nog altijd alles om te kunnen presteren op het veld! Dit gaat samen met dedicated zijn to the Gym! Ik ben al sinds mijn 12de bezig in mijn kamer met fitness doormiddel van zelf gemaakte dumbells door mijn stiefvader. Ik ben sinds mijn 14de in de sportschool te vinden en tot nu toe nooit meer gestopt. American Football bij de 010 Trojans en het leven in de sportschool hebben mij zo gevormd naar de man die ik nu ben geworden. Beiden hebben mij veel geleerd over respect, doorzettingsvermogen, mentaliteit, broederschap en karakter. Ook in moeilijke tijden was mijn uitlaatklep de gym of met mijn groene familie op het veld. Ik zou mij zelf geen leven zonder gym en Football kunnen voorstellen. Ik leef hiervoor!

Ik ben 1 van de gelukkige om van mijn hobby mijn werk te hebben gemaakt.

Ik ben nu 4 jaar aan het werk als personal trainer. Ik ben begonnen intern bij een Basic Fit. Daar heb ik een jaar als personal trainer gewerkt en ben ondertussen beland bij Quality Health Club. Hier werk ik nu 3 jaar. Ik ben serieus tijdens het trainen maar houd zeker ook wel van een dolletje.

Zowel op gym als op het veld ben ik fanatiek. Dankzij mijn sport heb ik discipline gekregen, ben ik toegewijd geworden en heb ik mijn Fitness14.nl opgericht.

Ik sta altijd positief in het leven, ook als het even tegenzit. 

 

Kracht Training

Speciale training gericht om je spieren zo snel mogelijk te laten groeien.

Mobiliteits Training

Dankzij de persoonlijke begeleiding zorgt ferdi ervoor dat alle oefeningen zorgvuldig uitgevoerd worden.

Gewichtsverlies

Omdat ferdi je persoonlijk leert kennen kan hij gerichte plannen maken die werken 

Train

Ferdi Karakus

Personal Trainer
Dutch Lion
1 op 1 Begeleiding
Thorbecke Geschoold
Gespecialiseerde Apparaten
Quality Health Club
Captain 010 Trojans
Doorzetter
Persoonlijke Groei

neem contact op

Vul onderstaand formulier in en dan neemt fitness 14 zo snel mogelijk contact op.